3 راه آسان برای اقامت در ترکیه
برای اقامت در ترکیه راههای متفاوتی جود داردولی ما در مطالب زیر 3 راه آسان را پیش پای شما قرار می دهیم .وجود دارد .

خرید ملک در ترکیه

اجاره ملک در ترکیه

فارغ التحصیلان دانشگاهی و متخصصین راه می توانند به آسانی و و بدون صرف هزینهاقامت در ترکیهرا کسب کنند.
افرادی که مدارک دانشگاهی دارند می توانند به صورت حضوری و یا مکاتبه ای در ترکیه در رابطه با تخصص کاری خود در یکی از شرکت ها و یا کارخانه های خصوصی تقاضای کار در ترکیه داده و برای خود کاری پیدا کنند . در این صورت کار فرما در صورتی که به تخصص شما نیاز داشته باشد ، اقدام به گرفتن اجازه کار برای شما خواهد نمود که هزینه ای برای شما ندارد. پس از گرفتن اجازه کار (حدودا ۲ – ۳ ماه طول خواهد کشید) شما میتوانید شخصا اقدام به اجازه اقامت در ترکیه نمائید که در این صورت نیز مخارج چندانی برای شما ندارد.
.اجاره ملک در ترکیه

با اجاره ملک در ترکیه میتوانید اقامت یکساله در یافت کنید

بیمه سلامتی یکساله ،هزینه های واریزی اداره مهاجرت وبیمه ،ترجمه رسمی پاسپورت ، زین بالغ بر 6000 دلار در حساب از سایر مدارکاین نوع اقمت می باشد

خرید خانه
این راه برای کسانی که قدرت مادی دارند آسان ترین راه گرفتن اقامت در ترکیه میباشد. قیمت خانه ها در استانبول میانگین استانبول ۲۰۰ هزار لیر میباشد و در دیگر شهرها میتوانید به قیمت مناسب خانه خریداری نمائید.بدین وسیله اعضائ

خانواده میتوانند اجازه اقامت در ترکیه را بگیرند
قوانین کامل اقامت ترکیه،،
راههای بسیاری جهت دریافت اقامت در ترکیه وجوددارد ولی در اینجا متداولترین و راحتترین راهها عنوان شده است.ازدواج: از طریق ازدواج با یک شهروند ترکیه می توان اقامت این کشور را دریافت کرد.

- استخدام: با توجه به تخصص و حرفه مورد نیاز، شرکت های ثبت شده در ترکیه می توانند برای فرد مورد نظر خود از وزارت کار این کشور درخواست اجازه کار کرده و در صورت مثبت بودن نتیجه این درخواست و دریافت اجازه کار به آن فرد اقامت یک ساله داده می شود.

- خرید ملک: بنا بر قانون شماره 6458 که در تاریخ 11.04.2013 در روزنامه رسمی جمهوری ترکیه منتشر شده است اتباع خارجی با خرید ملک می توانند اقامت یک ساله این کشور را گرفته و تا هشت سال این اقامت را تمدید کرده و پس از هشت سال می توانند برای اقامت دائم مراجعه نمایند.

- تحصیل: یکی دیگر از راه هایی که اشخاص می تواند در ترکیه اقامت یک ساله دریافت کند تحصیل در یکی از دانشگاه های این کشور می باشد.

- ثبت شرکت: ثبت شرکت به تنهایی حق دریافت اقامت را به اشخاص نمی دهد اما پساز دریافت اجازه کار از طریق ثبت شرکت می توان اقامت یک ساله رادریافت کرد.
همین الان

تور خودتو بساز